All Finance

Nieuwe ontwikkelingen delen wij graag met u

04-04-2017


Wij vinden het leuk als er ontwikkelingen zijn, die we met u kunnen delen. Daar is deze nieuwsbrief immers voor. We informeren u deze maand o.a. over de nieuwe rentevast periode en, iets heel anders, een verzekeraar die aankondigt een nieuwe app te introduceren rond het risico bij het uitlenen van uw auto. Lees onze nieuwsbrief eens rustig door. Komen er vragen bij u op na het lezen, bel of stuur ons een mail, wij helpen u natuurlijk graag verder.


Nieuwe rentevast periode scheelt gemiddeld 150 euro

Indien u een hypotheek afsluit, kunt u kiezen voor welke termijn u de rente vastzet. Binnen deze termijn kan de rente dan niet meer stijgen of dalen. Het grote voordeel hiervan is, dat u voor deze periode uw hypotheeklasten kent. U komt dus niet onverwacht voor hogere lasten te staan. Het nadeel is, dat u niet profiteert van eventuele dalingen van de hypotheekrente die binnen deze periode plaatsvinden.

 

De hypotheekrente is in de afgelopen jaren sterk gedaald. Veel huizenbezitters die nu moeten kiezen voor een nieuwe rentevast periode, gaan dan ook voor de nieuwe periode minder betalen dan voorheen. Uit onderzoek blijkt, dat huizenbezitters bij wie de rentevast periode afloopt op dit moment er gemiddeld 150 euro per maand op vooruitgaan.

 

Wat de rente in de komende tijd gaat doen, weet niemand zeker. Veel deskundigen houden er echter rekening mee, dat de rente weer langzaam gaat stijgen. Bij huizenbezitters bij wie de rentevast periode bijvoorbeeld pas over twee jaar afloopt, kan dit een onrustig gevoel geven. Immers indien nu de rentevast periode zou aflopen, zouden zij kunnen kiezen voor een nieuwe lange rentevast periode tegen de huidige lage rente. We zien steeds meer huizenbezitters kiezen voor een rentevast periode van wel 20 of 30 jaar. Niemand weet echter zeker of die aantrekkelijke lage rentes over twee jaar nog steeds aangeboden worden, dan wel dat in die tussentijd de rente weer (fors) is gestegen.

 

De mogelijkheid bestaat om een bestaande hypotheek eerder af te lossen dan met de geldverstrekker is afgesproken. De geldverstrekker zal dan een boete rekenen. Die boete wordt bepaald door de duur van de resterende rentevast periode en het verschil tussen de huidige rente en de rente die u eerder voor uw hypotheek bent overeengekomen.

 

Lost u uw hypotheek dus bijvoorbeeld twee jaar eerder af dan was afgesproken, dan zult u deze boete moeten betalen. Maar u krijgt daarmee dan wel de mogelijkheid om voor een lange periode de rente opnieuw vast te zetten. Het bedrag van de boete dat u in dit voorbeeld over de komende twee jaar moet betalen, is vaak vele malen lager, dan het verschil tussen de rente die u nu betaalt en de nieuwe rente voor een nieuwe lange rentevast periode. Uw hypotheeklasten kunnen op die manier dus over een langere tijd lager worden. In de praktijk wordt de boete meestal meegefinancierd in de nieuwe lening.

 

Om te bezien of het voortijdig aflossen van een hypotheek voor u voordeel biedt, is een goed advies nodig. Bij “spaarhypotheken” bijvoorbeeld is vervroegde aflossing vaak juist niet voordelig. Wilt u een indicatie of in uw situatie het voortijdig aflossen van uw bestaande hypotheek voordelig is, neem dan gerust contact met ons kantoor op. Wij kunnen u snel laten zien of verder advies wel of niet zinvol is.

 

 

Verzekeringsbedrijf vernieuwt zich met een app

Alles wat in de samenleving belangrijk wordt gevonden, komt vroeg of laat in onze bedrijfstak terug. Opwarming van de aarde? Dan nemen het risico van overstroming en dus schade toe. Nieuwe medicijnen waardoor mensen langer leven? Fantastisch, maar dan moet er ook langer pensioen worden uitgekeerd. Zelfrijdende auto’s? Spannend, maar wie is er aansprakelijk, indien er een ongeluk plaatsvindt? Al die maatschappelijke veranderingen leiden tot aanpassingen van ons vak van adviseur op het gebied van zekerheid.

 

Zo’n nieuwe ontwikkeling doet zich voor rondom het risico bij het lenen van een auto. Waar vroeger jongeren niet konden wachten tot ze 18 jaar waren om een oude Volkswagen of ‘lelijke eend’ te kopen, is deze belangstelling bij de “nieuwe” automobilisten tegenwoordig een stuk kleiner. Een eigen auto hoeft niet meer zo nodig. Dat heeft te maken met de hoge kosten die nu eenmaal aan het bezit van een auto verbonden zijn, maar ook met meer aandacht voor het milieu. Het gebruik van een auto komt dan ook steeds meer los te staan van het eigendom van een auto.

 

Echter, wanneer degene die de auto heeft geleend betrokken raakt bij een verkeersongeval, dan is het gebruik van een auto van vriend, familie of buurman op dit moment lastig. Naast de schade aan de auto krijgt de eigenaar te maken met de verzekeraar met wie de schade afgewikkeld moet worden. Moet de auto gerepareerd worden, dan moet er mogelijk een vervangende auto gehuurd worden. Is de bestuurder aansprakelijk voor het ongeval, dan loopt de eigenaar ook nog het risico dat hij zijn schadevrije jaren kwijtraakt en in de jaren daarna meer verzekeringspremie moet betalen. Degene die de auto geleend heeft, zal over het algemeen voor deze schade aansprakelijk zijn. Maar, deze schade is weer niet gedekt door zijn aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, want deze verzekering sluit schade door motorrijtuigen standaard uit. Het (uit) lenen van een auto en dan betrokken raken bij een schade is daardoor gewoon heel vervelend.

 

Ook hier zie je de vernieuwing. Een verzekeringsmaatschappij heeft aangekondigd te komen met een nieuwe app. Degene die de auto leent, zet de app aan wanneer hij begint te rijden en uit wanneer hij de auto teruggeeft. De app bekijkt de uren dat er risico is gelopen en rekent de premie uit die de lener betaalt. Vindt er onderweg een ongeval plaats, dan is de auto volledig verzekerd. De eigenaar krijgt vervangend vervoer en wordt niet geconfronteerd met terugval in zijn schadevrije jaren. Een simpele oplossing voor een serieus risico dat op dit moment moeilijk te verzekeren is.

 

De app is er nog niet. Wordt het een succes dan volgen ook andere verzekeraars en gaan wij als uw adviseur u die ook aanbieden. Wij houden u op de hoogte! Maar u ziet het: ook de verzekeringsbedrijfstak blijft zich vernieuwen.

 

 

Schenking of verkrijging uit overlijden?

Over vermogen dat verkregen wordt als gevolg van iemands overlijden moet erfbelasting worden betaald. Er gelden hierbij wel vrijstellingen. Deze houden in, dat u over een bepaald bedrag dat u erft geen erfbelasting hoeft te betalen. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van de relatie die u met de overledene had. Bent u partner van de overledene, dan geldt in 2017 een vrijstelling van € 638.089. Bent u kind dan daalt deze vrijstelling sterk. Het vrijgestelde bedrag is dan “slechts” € 20.209. Voor broers, zussen en kennissen, etc. is de vrijstelling slechts € 2.129. Wordt een hoger bedrag verkregen dan de vrijstelling, dan moet over het meerdere erfbelasting worden betaald. Het percentage hangt af van zowel de hoogte van de erfenis als van de relatie die u tot de overledene had. Het hoogste percentage erfbelasting is op dit moment 40 %.

 

De politiek wil ondervangen, dat iemand die weet dat hij binnenkort komt te overlijden zijn vermogen wegschenkt en op die manier wil voorkomen dat de ontvangers erfbelasting moeten betalen. De fiscus kent daarom de bepaling dat schenkingen die zijn gedaan binnen 180 dagen voor het overlijden, geacht worden door erfrecht te zijn verkregen. Dit geldt niet voor schenkingen voor de eigen woning. Deze schenkingen worden dus niet betrokken in de erfbelasting, wanneer de schenker overlijdt binnen 180 dagen na de schenking.

 

Tegen de erfbelasting bestaat veel weerstand. Velen hebben het gevoel dat deze belasting niet eerlijk is. Immers over het opgebouwde vermogen is al eens belasting betaald in de vorm van bijvoorbeeld inkomstenbelasting of winst uit onderneming. Komt de toekomstige erfenis boven de vrijstelling, dan is het verstandig tijdig na te denken hoe deze belastingheffing zo veel mogelijk kan worden voorkomen. De specialisten die zich hiermee bezig houden worden estate-planners genoemd. Ook de meeste notarissen kunnen hierover adviezen geven. Wilt u eens iets meer weten over de wettelijke mogelijkheden die er bestaan om erfbelasting te voorkomen of te beperken, dan vertellen wij u daar graag meer over.

 

 

Beveiliging van uw woning begint met goed hang- en sluitwerk

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie. Dat deze maatregelen zinvol zijn, blijkt uit dat de kans op een geslaagde inbraak bij woningen met een Politiekeurmerk tot wel 90 % minder is dan bij woningen zonder dit keurmerk.

 

Inmiddels zijn er in elke regio deskundigen die bij u thuis kunnen komen kijken en de zwakke plekken in uw woning kunnen analyseren. Deze deskundigen kijken naar de complete beveiliging van uw woning. Niet alleen naar het risico van inbraak, maar ook naar de brandveiligheid. Een politie-keurmerkexpert bij u in de buurt vindt u via de volgende link

 

http://www.politiekeurmerk.nl/bewoners/expert-inschakelen/vind-een-politiekeurmerk-expert/

 

 

Handige rekenhulp

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid- en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.

 

Op de site van dit platform staat een reeks van handige rekenprogramma’s. Bijvoorbeeld:
•Wat wordt uw AOW-leeftijd?
•Hoeveel belasting betaal je over een schenking?
•Hoeveel moet je nu sparen om later een bepaald bedrag aan pensioen te hebben?
•Wat zijn globaal de extra kosten voor de koper van een woning?

 

Deze en andere handige rekenprogramma’s vindt u op de site www.wijzeringeldzaken.nl onder het kopje “rekenhulpen”.


Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.


Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.


Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)/Aangesloten bij KiFiD

 

Nieuwsarchief

23-06-2017 | Onze nieuwsbrief staat weer vol tips en informatie
29-05-2017 | Er is weer genoeg te vertellen over belangrijke financiŽle ontwikkelingen
15-05-2017 | Uw financiŽle update: laat u goed informeren door ons
04-04-2017 | Nieuwe ontwikkelingen delen wij graag met u
20-03-2017 | Hoeveel huisartsen heeft u?
03-03-2017 | Blijf altijd alert als het om uw financiŽle zaken gaat
20-02-2017 | Wij houden de veranderingen voor u bij
06-02-2017 | Laat uw financieel adviseur meekijken
23-01-2017 | FinanciŽle zaken vragen voortdurend uw en onze aandacht
06-01-2017 | Natuurlijk houden wij u ook in 2017 op de hoogte van ontwikkelingen
16-12-2016 | Wij wensen u hele fijne feestdagen
05-12-2016 | Laat u goed adviseren als u besluit te gaan lenen
18-11-2016 | De wereld verandert snel
04-11-2016 | Diverse wijzigingen in de woningmarkt per 1 januari 2017
21-10-2016 | Hoe zit het met de aansprakelijkheid bij schade door kinderen?
09-09-2016 | De Kabinetsplannen ook dit jaar weer uitgelekt!
12-08-2016 | Bent u goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?
01-08-2016 | Wij geven onafhankelijk advies aan u...
15-07-2016 | De reisverzekering vraagt om een deskundig advies
01-07-2016 | Financiele ontwikkelingen zijn er altijd...
17-06-2016 | Wateroverlast: wordt dat vergoed door uw verzekering?
07-06-2016 | Er gebeurt weer genoeg in de financiŽle wereld
26-05-2016 | Wederom positieve ontwikkelingen in de woningmarkt
09-05-2016 | Ga goed verzekerd op vakantie
25-04-2016 | De woningmarkt blijft in beweging, net als onze dienstverlening
29-03-2016 | Wij staan voor u klaar ook in onzekere tijden
29-02-2016 | Goed nieuws: de woningmarkt trekt aan!
12-02-2016 | FinanciŽle zaken vragen altijd uw en onze aandacht
01-02-2016 | Een nieuwsbrief over terrorisme, pensioen en fietsendiefstal
15-01-2016 | Informatie over hypotheken en autoverzekeringen en schadebehandeling
17-12-2015 | Vrede en gelukt gewenst voor 2016
10-12-2015 | Ook de financiŽle wereld gaat met de tijd mee
27-11-2015 | Laat ons u zekerheid bieden in deze roerige tijden
17-11-2015 | Weet u al welke zorgverzekering het beste bij u past in 2016?
30-10-2015 | Laat ons u helpen om uw financiŽn in balans te houden
16-10-2015 | Omdat u er misschien niet aan denkt, doen wij dat voor u!
02-10-2015 | Belangrijke informatie uit de Miljoenennota en het Belastingplan 2016
18-09-2015 | Profiteert u ook mee van de koopkrachtstijging?
20-08-2015 | Laat een financieel adviseur meekijken bij al uw financiŽle zaken
06-08-2015 | Genoeg financiŽle zaken om aan te denkenÖ
24-07-2015 | Onafhankelijk financieel advies meer dan ooit belangrijk
10-07-2015 | Belangrijke wetswijzigingen per 1 juli 2015
12-06-2015 | Onze economie zit weer in de lift!
18-05-2015 | De NHG grens wordt per 1 juli verlaagd!
08-05-2015 | Technologische ontwikkelingen laten op termijn uw verzekeringspremie dalen
17-04-2015 | Een goede financiŽle toekomst hangt af van de keuzes die u nu maakt
03-04-2015 | Vertrouwen in de economie neemt toe, de huizenmarkt profiteert
05-03-2015 | Iedere verzekering vraagt om een grondig vergelijk
20-02-2015 | De lage rente pakt zowel positief als negatief uit
06-02-2015 | Het ontslagrecht en de studiefinanciering wijzigen, wat betekent dit voor u?
14-01-2015 | 2015 heeft veel financiŽle wijzigingen in het vooruitzicht
22-12-2014 | Geluk en gezondheid gewenst voor 2015
12-12-2014 | Let op: vergelijken van verzekeringen draait om meer dan de prijs!
02-12-2014 | Actuele ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn
14-11-2014 | U kunt de financiŽle risicoís die u loopt zelf inperken
03-11-2014 | Studieschuld hoeft geen invloed te hebben op het verkrijgen van een hypotheek
17-10-2014 | Onze praktijkkennis zetten we ook voor u in
03-10-2014 | Laat ons u ondersteunen bij de vele financiŽle en wetswijzigingen
23-09-2014 | Prinsjesdag en de gevolgen voor u
02-09-2014 | Eerste Kabinetsplannen Prinsjesdag zijn al bekend
25-08-2014 | Huis kopen wordt aantrekkelijker dan huren
07-08-2014 | Weet u dat vrijwilligers ook verplichtingen hebben?
28-07-2014 | Verzekering van zon of regen, in de vakantieperiode kunnen beide voorkomen
11-07-2014 | Een vriendendienst tijdens de vakantie en er is schade, wat nu?
27-06-2014 | Laten we even tijd besteden aan uw hypotheek en pensioen
16-06-2014 | De kunst van niet te weinig, maar vooral ook niet te veel
02-06-2014 | Ook voor deeladviezen kunt u op ons rekenen
16-05-2014 | Steeds meer tekenen van een groeiende economie
02-05-2014 | Financieel bewustzijn steeds belangrijker
18-04-2014 | Wij geven u gemak wanneer u dit het meest nodig heeft
07-04-2014 | Zichtbare en onzichtbare wijzigingen in uw verzekeringen
21-03-2014 | Verschuivingen in zetels hebben politieke gevolgen
07-03-2014 | Wat fijn dat u zaken aan ons uit handen kunt geven
21-02-2014 | FinanciŽle opvoeding voor jong en oud
07-02-2014 | Investeer even tijd in uw financiŽle zekerheid
24-01-2014 | Wist u dat buiten de piste skiŽn vaak niet verzekerd is?
13-01-2014 | Ook in het nieuwe jaar blijft verzekeren om aandacht vragen
24-12-2013 | De beste wensen...
16-12-2013 | Gebruik oude en of nieuwe regelingen in uw voordeel
29-11-2013 | Blijf alert op wetswijzigingen die uw persoonlijke financiŽn kunnen raken
15-11-2013 | Praktijkvoorbeelden tonen u waarom het verzekeren van risicoís loont
01-11-2013 | Wat betekent het nieuwe akkoord voor uw financiŽle zaken?
21-10-2013 | Weer veel te vertellen over belangrijke financiŽle ontwikkelingen!
23-09-2013 | Gevolgen Prinsjesdag voor uw portemonnee
06-09-2013 | De aanloop naar Prinsjesdag
23-08-2013 | Kabinet gaat weer invloed hebben op uw portemonnee
09-08-2013 | Wij kennen geen zomer- of winterstop
16-07-2013 | Persoonskenmerken kunnen grote premieverschillen veroorzaken
11-07-2013 | Q en A provisieverbod
02-07-2013 | De consument als individueel persoon: onze relatie
03-06-2013 | Kritisch over uw verzekeringen
17-05-2013 | Actuele ontwikkelingen hebben invloed op uw verzekeringen
03-05-2013 | Altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen
19-04-2013 | Volg de ontwikkelingen op de voet
05-04-2013 | Laat een financieel adviseur meekijken bij uw financiŽle vraagstukken
25-03-2013 | Aanpassen aan het weer, of aan uw verzekeringen?
08-03-2013 | Voortdurende wijzigingen blijven uw aandacht vragen
25-02-2013 | FinanciŽle zekerheid als stabiele basis
13-02-2013 | EXTRA Nieuwskrant over nieuwe hypotheek voornemens politiek
11-02-2013 | Actuele ontwikkelingen in de financiŽle wereld komen dichtbij
25-01-2013 | FinanciŽle zaken vragen voortdurend uw aandacht
11-01-2013 | Wij blijven uw financiŽle ogen en handen in 2013
20-12-2012 | Nieuwjaarsgroet
17-12-2012 | Veel keuzes vragen om een gedegen advies
03-12-2012 | Continue aandacht voor financiŽle zaken van belang
19-11-2012 | Wat heeft het regeerakkoord voor u in petto?
02-11-2012 | Gevolgen van het regeerakkoord
19-10-2012 | Nieuwe belastingplannen
05-10-2012 | Belangrijke informatie over uw lopende verzekeringen
21-09-2012 | De formatie is belangrijker dan Prinsjesdag dit jaar
07-09-2012 | Invloed van verkiezingen op uw financiŽn
24-08-2012 | We starten de zaak weer op!
13-07-2012 | Ook in de zomer is er belangrijk nieuws
29-06-2012 | Met een gerust hart de zomer in
18-06-2012 | Onbezorgd de zomervakantie tegemoet
11-06-2012 | Hou grip op uw eigen financiŽn
18-05-2012 | Met positieve energie de lente in
04-05-2012 | Politiek zoekt rust en vertrouwen
20-04-2012 | Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op
23-03-2012 | Alleen uw eigen adviseur komt echt voor uw belangen op
09-03-2012 | Heeft u uw financiŽn beter op orde dan de overheid ?
24-02-2012 | Bljif alert op onnodig hoge kosten en risico's
08-02-2012 | Geef uw verzekeringen eens extra aandacht
27-01-2012 | Verzekeren blijft om aandacht vragen
13-01-2012 | Een nieuw jaar met goede voornemens
21-12-2011 | Bij een Nieuwjaar horen wensen
16-12-2011 | Zorg voor rust in uw financiŽle huishouding
02-12-2011 | Vooruitkijken voorkomt FinanciŽle zorgen
17-11-2011 | Bewust omgaan met geld en verzekeren
03-11-2011 | Laat verzekeren over aan de expert
20-10-2011 | SpaarOnlinerekening WestlandUtrecht Bank
20-10-2011 | Even tijd nemen voor uw financiŽn en verzekeringen voorkomt veel leed
22-09-2011 | De Miljoenennota heeft invloed op iedereen
08-09-2011 | Een turbulente omgeving vraagt om een betrouwbaar advies
29-08-2011 | Laat ons u zekerheid geven
30-06-2011 | 'Uw financiŽle zekerheid kent geen vakantieperiode'
17-06-2011 | Pensioen
08-06-2011 | Maatschappelijk verantwoord verzekeren
20-05-2011 | Beter bewust verzekerd
04-05-2011 | Nederland wordt steeds zelfstandiger !
21-04-2011 | Hypotheken
07-04-2011 | Nederland schermt steeds beter haar bezittingen af !
31-03-2011 | Schadeverzekeringen in alle soorten en maten
22-03-2011 | De autoverzekering
07-03-2011 | Belastingtips
18-02-2011 | De klant centraal
11-02-2011 | Onderverzekerd, verplicht verzekerd, niet verzekerd
18-01-2011 | Alsnog de beste wensen !
30-12-2010 | In 2011 gaat er weer veel veranderen
16-12-2010 | Het Financieel Rijbewijs
14-12-2010 | Winter: extra risico's
29-11-2010 | Verschuivingen in Den Haag
15-11-2010 | Onrust over pensioenen
29-10-2010 | Uw zorgverzekering in 2011
14-10-2010 | Financieren van uw dromen
30-09-2010 | Prinsjesdag 2010
17-09-2010 | Uw spaarloon komt vrij...
02-09-2010 | (Extreem) weer en verzekeringen
20-08-2010 | Uit elkaar...
05-08-2010 | Een nieuwe (oude) auto !
09-07-2010 | Kinderen worden groot....
24-06-2010 | Inkomstenterugval
14-06-2010 | Sportzomer 2010
27-05-2010 | 50-plus en dan ?
17-05-2010 | Vakantietijd !
29-04-2010 | Meer over rechtsbijstand
15-04-2010 | Uw huis en hypotheek
18-03-2010 | De uitvaartverzekering
08-03-2010 | Banksparen
22-02-2010 | Hoe zit het met uw opstal- en inboedelverzekering
04-02-2010 | Uw pensioen
21-01-2010 | Uw belastingaangifte
11-01-2010 | Inkomsten uit uw eigen woning
22-12-2009 | Oud en Nieuws
14-12-2009 | De actieve (wintersport)vakantie
30-11-2009 | Voogdij
13-11-2009 | Zorgverzekeringen
30-10-2009 | Internet en financiŽle diensten: een gevaarlijke combinatie
19-10-2009 | Overlijdensrisicoverzekering
02-10-2009 | Verbouwen
23-09-2009 | De Miljoenennota en de Rijksbegroting 2010
07-09-2009 | Zorgvuldig omgaan met uw vermogen
16-07-2009 | Nieuwe huisstijl
13-07-2009 | NHG, wat is dit ook al weer ?
15-05-2009 | Algemene Nabestaandenwet
06-04-2009 | Inkomensterugval
25-02-2009 | Als wij u mogen adviseren
09-02-2009 | Hypotheekactualiteiten
23-01-2009 | Hoe staat het met ķw pensioen?
19-12-2008 | Een nieuw jaar, nieuwe kansen
06-11-2008 | Zorgverzekeringen
10-10-2008 | Zwaar weer!
26-09-2008 | Rijksbegroting: "What's in it for you ?"
12-09-2008 | ďLeden van de Staten GeneraalÖĒ
18-07-2008 | Uit elkaar : 2-1 = 2
09-07-2008 | Beleggingsverzekeringen
20-06-2008 | Banksparen
09-05-2008 | De dader ligt op het kerkhof
28-02-2008 | Gemiddelde dag kost schadeverzekeraars 17 miljoen euro
23-01-2008 | Belastingaangifte
03-10-2007 | Overdracht vermogen ouders naar de kinderen
18-07-2007 | Roy-Data voor bonusmalusverklaringen
16-04-2007 | Dubbelklik
07-02-2007 | DigiD voor U
23-10-2006 | Groene kaart voor uw caravan

All Finance B.V.   -   Weijereind 9 5541RD Reusel   -   Tel: 040-257 49 40   -   E-mail:
Realistatie: Zengerink Communicatie Management | CMS: We Provide